Att resa är att leva! Att få möta nya kulturer, nya människor och sig själv i nya situationer är verkligen fantastiskt! Ett par gånger om året erbjuder jag resor till platser jag själv tycker mycket om. När vi förflyttar oss från vår vardagliga plats och kommer någon annanstans händer det något med oss. Vi uppmärksammar oss själva, andra och platsen på ett helt annat sätt. Det kan vara nära eller långt borta. På resorna erbjuder jag bland annat yoga, meditation, vandring, kultur, god mat och härliga möten.
Jag samarbetar med människor som har en lokal kännedom om trakten vi åker till. Det blir på så vis en dimension till och vi får tillgång till platsen, och samtidigt oss själva, på ett mycket djupare sätt. Jag önskar dig en trevlig läsning och hoppas jag kan locka med dig på en resa eller retreat.
Kontakta info@nyttoliv.se för mer information och utförligt reseprogram.

 

YOGA OCH VILA I TAVIRA, PORTUGAL 2-9 JUNI 2018

Följ med till härliga Tavira beläget i Algarve mitt mellan Faro och den spanska kusten. Tavira är en fin liten turistort med vitkalkade hus, restauranger, caféer och shoppingstråk. Här finns lämningar från romarna och morerna och staden har vuxit fram till en väldigt charmig och livfull småstad.

Det som utmärker denna del av Algarve är naturreservatet Ria Formosa som är ett floddelta, unikt med sina öar, kanaler, dyner och fantastiska stränder utmed Atlantkusten.

Varje liten by har sitt sätt att komma ut till närmaste strand. Ibland är det färja och ibland är det den lokale entreprenören med en eka och utombordare. Oavsett är stranden ni möter helt fantastisk.

Från Tavira kan man också ta sig till Olhao där man finner Algarves största matmarknad. Olhao är en unik stad med kakelklädda hus, kalkstensgator och är väldigt genuin, då staden varit relativt fattig och därmed inte hamnat i en stor renoveringsboom!

Varje morgon möter vi dagen tillsammans med Ingrid Banheden Breisner som lotsar oss genom yoga och meditation. Att få väcka kroppen och sinnet är en fantastisk start på dagen och Ingrid har förmågan att ge varje individ tilltro till att möta sin kropp där den är. Du behöver inte ha yogat tidigare då varje deltagare gör yoga efter sin egen förmåga. Beroende på hur dagen ser ut har vi ytterligare ett yoga-eller meditationpass.

Camilla Offerlind är med som färdledare. Med 30 år i resebranschen kan hon sin sak och har en förmåga att hitta det genuint äkta och hjärtliga, långt bortom allfartsvägen! Härligt!