Böcker

SENSUAL VOICES – True stories by women exploring connection and desire

Under ett helt år deltog jag i ett internationellt bokprojekt Heal my voice Sweden där tjugo svenska och amerikanska kvinnor möttes på nätet. I denna cirkel som bildades fick vi möjlighet att berätta vår historia, lyssna på varandra, sätta ord på våra tankar och känslor och förstå att vi var långt ifrån ensamma om vad vi upplevt. I september 2015 kom boken Sensual Voices ut där vi berättar en del av vårt livs historia.

När en tanke eller känsla kommer ut i luften och släpps fri, så blir den mindre kuslig, obehaglig, märklig eller annorlunda. Det är som att lite luft under vingarna gör allt lite lättare; ord, människor, saker… När vi berättade delar ur vårt liv som tyngde oss eller som bara behövde luftas blev vi otroligt stärkta av varandra men också i oss själva. Det är en enorm trygghet att veta att man med ord kan förklara vad man känner och att det inte bara är en enorm tyngd över bröstet. När denna tyngd släpptes fri, kunde vi växa och börja blomma.

Välkommen att ta del av tjugo kvinnors berättelser, ibland otroligt utmanande men alla med slut vi gick stärkta ur. Kanske hittar du också bitar av din historia i denna samlingsbok och kanske kan den hjälpa dig att blomma.

Boken kostar 150:- och går att beställa här; ingrid.banheden@nyttoliv.se. Boken är skriven på engelska.

12507529_10207486751320849_6585218089844147924_n